El Projector

El Projector neix amb la idea de donar a conèixer totes aquelles sèries i pel·lícules que són d’obligada visualització per a l’espectador. És una eina perfecta per separar el gra de la palla i descobrir aquelles propostes més arriscades que sovint, queden enterrades dins el magma televisiu.

“És un espai en el qual els espectadors gaudiran d’una selecció actualitzada de les propostes més eclèctiques (…)”

En el passat les televisions tan sols gaudien de 7 o 8 canals que et deixaven un marge de maniobra molt baix a l’hora d’escollir mentre que en l’actualitat, la irrupció del TDT i de les plataformes de visualització en streaming com Netflix, HBO, Amazon o Filmin han disparat l’oferta televisiva d’una forma mai vista abans en la història.

Aquesta voràgine de continguts ens obliga a tenir algun referent en el qual cercar quin són els continguts que val la pena veure i amb aquest objectiu es centrarà aquest blog.

netflixhbo
Netflix VS HBO

“El Projector” pretén ser un espai en el qual els espectadors puguin gaudir d’una selecció actualitzada de les propostes més eclèctiques i arriscades del panorama serièfil i cinematogràfic.

En definitiva, seguint El blog del Projector us assegurareu de veure continguts amb un mínim de qualitat, s’han acabat les hores perdudes per escollir quina sèrie o film veure, seguir-nos serà sinònim d’obrir la televisió i saber què mirar!

Autor: Miquel Gelada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: