Tabula Rasa, la perla amagada de Netflix

· La sèrie belga emergeix com una de les propostes més interessants de la plataforma

tabula rasa

Obrir Netlix suposa endinsar-se en un oceà de pel·lícules, sèries i documentals de tota mena, fet que de vegades causa estupor a l’espectador, donat que la quantitat eclipsa la qualitat i ens impedeix decidir-nos. El boca-orella o seguir un blog ens facilita trobar aquelles perles amagades que sovint queden eclipsades per les novetats que anuncia Netflix a primera pantalla.

“La sèrie, ens narra la història d’Annemie D’Haeze, una jove amb amnèsia anterògrada que es veu involucrada en el cas d’una desaparició.”

Aquest és el cas de la sèrie belga Tabula Rasa, un angoixant thriller psicològic creat per Caviar Films, la productora més gran de Bèlgica, i distribuït per la televisió pública alemanya ZDF. La sèrie, ens narra la història d’Annemie D’Haeze, una jove amb amnèsia anterògrada que es veu involucrada en el cas d’una desaparició. Partint d’aquesta premisa, la sèrie s’endinsa en un trenca-closques de difícil solució que enganxa a l’espectador al sofà des del capítol pilot.

L’actriu Veerle Baetens (més coneguda pel seu paper al film Alabama Monroe) s’encarrega de donar vida a l’ànima turmentada d’Annemie D’Haeze, aconseguint donar veracitat a un personatge polièdric i evidenciant que les sèries amb protagonistes femenines s’estan obrint lloc en un mercat que fins ara havia estat encapçalat tan sols per personatges masculins.

Si en el seu dia et va atrapar Memento o l’actuació de Natalie Portman a Black Swan, aquesta sèrie és per tu.

Nota: 7/10

Autor: Miquel Gelada

 

veerlebaetens
Veerle Baetens encarnant a Elise a “Alabama Monroe”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: